گرايش نسل جوان زمينه ساز ماندگاري صنايع‌دستي کردستان

امير الهي در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، افزود: گرايش اقشار تحصيلکرده و نسل جوان به رشته‌هاي هنري به ويژه صنايع‌دستي چوبي زمينه ماندگاري اين رشته‌ها در سال‌هاي اخير شده است.

او بازار مساعد صنايع‌دستي استان در داخل و خارج از کشور را به عنوان فرصتي مناسب براي صنايع‌دستي کردستان دانست و افزود: مهمترين مرکز توليد صنايع‌دستي استان کردستان، شهر سنندج است و برترين صنعتگران استان در اين شهر مستقر شده‌اند.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اين استان بيان داشت: کيفيت بسيار بالاي گليم استان و رونق مناسب آن در سطح بازارهاي بين المللي و وجود بازارچه‌هاي مرزي باشماق مريوان، سيران بند بانه و سيف سقز به عنوان پتانسيلي براي صادرات اين توليدات به کشور عراق نيز از نقاط قوت صنايع‌‌دستي کردستان است.

الهي با اشاره به اينکه وجود نيروي کارآمد، جوان، مستعد و علاقه‌مند براي توسعه صنايع‌دستي درهاي تازه‌‌‌اي را به روي اين بخش گشوده است، اظهار داشت: وجود تعلق خاطر بسيار بالاي مردم کردستان به صنايع‌دستي و کيفيت و ظرافت بالاتر صنايع‌دستي استان به نسبت موارد مشابه توليدي در ساير استان‌ها نيز حاکي از فراهم بودن شرايط لازم براي رشد و شکوفايي اين بخش از هنر- صنعت کشور در استان است.

اين مقام مسوول همچنين از بي توجهي صنعتگران و توليدکنندگان استان به فرآيندهاي مديريتي و بازاريابي براي ترويج و ارتقاء وضعيت بازار و تدوين نشدن بسته آموزشي رشته‌هاي صنايع دستي استان در آموزشگاه‌ها، مراکز فني و حرفه‌اي و موسسات آموزش عالي استان به صورت سازمان يافته را نيز از جمله تهديدات پيش رو دانست که بايد با تلاش بسيار براي رفع آن‌ها طي سال 90 گام‌هاي موثري برداشته شود.

111

انتهای پیام/

کد خبر 1390012117